14.05.2020, autor: Ludmila Šumová, kategorie: Příběhy

Klip pro radost

Klip pro radost

V karanténě měl každý čas na modlitbu i pro bližní. Čas naší 1. karantény na Covid19 se pomalu blíží ke konci a stává se historií. Vzpomínám na to, jak jsme šíleli s nakupováním potravin, aby doma pak nic nechybělo, jak jsme šili roušky i se starých povlečení a prostěradel, jen abychom něco na ústech a nosu měli, jak jsme je šili pro sebe, pro své bližní, pro domovy seniorů apod. To vše už zůstane vzpomínkou. Více jsme se modlili, protože byl na modlitbu čas. Prosili jsme Pána Boha o zastavení a uzdravení od pandemie. A já pevně věřím, že Bůh nás ochránil z toho nejhoršího. Ale byly to vzácné chvíle, kdy jeden se modlil, druhý šil roušky, třetí se staral o nemocné v nemocnici, čtvrtý kreslil obrázek na dobročinnou dražbu za Oliverka. Bylo krásné zažívat ty chvíle, kdy jeden myslel na druhého, jak ho potěšit a udělat radost. Prostě, i když nám všem nebylo moc do legrace, přesto se o to lidé snažili.

O jedno takové originální potěšení se chci s vámi podělit i já. Bratr složil písničku „Lidka“ a udělal klip. Chtěl mi udělat radost, ale nejen mně, ale všem Lidkám. Prostě chtěl zkusit složit „hit“ a splnit si svůj sen. Zda se mu to povedlo, posuďte sami. Mně udělal radost obrovskou.

Pokud budete chtít, můžete nechat tuto píseň zahrát svým kamarádkám Lidkám i vy. Je dostupná v Českém rozhlase Brno od 8. 4. 2020, kdy tam zazněla poprvé.

Přeji všem požehnané vykročení z karantény ve zdraví a radostné období spojené s Pánem.

Lidka Šumová

Videoklip písně "Lidka" sledujte zde:

 

 

 

 
Nahoru