01.03.2018, kategorie: Aktuality

Vyjde nová kniha mešních přímluv

Vyjde nová kniha mešních přímluv

Nakladatelství Vyšehrad připravuje novou knihu přímluv ke mši svaté pro neděle, slavnosti a svátky i pro ferie všech liturgických dob. Dále pro mše spojené s určitými obřady, mše za různé potřeby, mše votivní a za zemřelé. Autorem přímluv je jáhen pražské arcidiecéze Jan Rückl; text prošel recenzí Liturgické komise ČBK.

Ukázky z připravované knihy je možné stáhnout v pdf zde:

 
Kniha bude mít cca 500 stran (dva oddíly v jednom svazku) a pevnou vazbu. Předpokládaná prodejní cena knihy se při nákladu 1500 ks pohybuje okolo 230 Kč (vč. 10% DPH); při nákupu prostřednictvím e-shopu Nakladatelství Vyšehrad získá zákazník slevu 15% a zaplatí tedy přibližně 190 Kč. (Zvláště do větších kostelů je dobré z praktických důvodů zvážit nákup dvou svazků – k sedes a k ambonu).
 
Kniha vyjde v takovém nákladu, jaký bude předem deklarovaný zájem ze strany farností a dalších zájemců. Proto prosíme, aby zájemci co nejdříve zaslali předběžnou objednávku e-mailem na adresu ruckl@apha.cz. Až bude vydání připraveno, budou zájemci vyzváni k zadání finální objednávky prostřednictvím e-shopu Nakladatelství Vyšehrad.
 
Citace Citace

Přejít na původní článek Přejít na článek Vyjde nová kniha mešních přímluv na webu www.liturgie.cz.

 

 

Zájezd do nádherného Tyrolska

 
Nahoru