11.12.2021, kategorie: Aktuality

Tip na vánoční dárek: Objednejte si nástěnné kalendáře 2022 s myšlenkami P. Jana Rybáře

Tip na vánoční dárek: Objednejte si nástěnné kalendáře 2022 s myšlenkami P. Jana Rybáře

Nabízíme vám nástěnné kalendáře na rok 2022 s myšlenkami známého kněze a jezuity Jana Rybáře. První kalendář obsahuje myšlenky otce Jana Rybáře a fotografie z jeho života, druhý sestává z fotografií mariánských poutních míst Evropy a světa a dalších myšlenek tohoto autora. Zavzpomínejte společně s námi na tuto mimořádnou osobnost!

  • První nástěnný kalendář, který obsahuje myšlenky a fotografie ze života Jana Rybáře od dětství až po seniorský věk, v němž byl stále plný elánu a ochoty pomáhat druhým, si můžete objednat zde.
  • Druhý nástěnný kalendář (formát A4) s názvem Mariánská poutní místa Evropy a světa obsahuje další myšlenky P. Jana Rybáře a fotografie následujících poutních míst: Harissa (Libanon), Lurdy (Francie), Jeruzalém (Svatá země), Medjugorje (Bosna a Hercegovina), La Salette (Francie), Nazaret (Svatá země), Guadalupe (Mexiko), Šiluva (Litva), Fatima (Portugalsko), Ta Pinu (Malta), Živčáková (Slovensko), Candelaria (Španělsko). Kalendář objednávejte zde. Autorkou fotografií je Veronika Čepelková.
Oba kalendáře mají formát A4, 13 barevných stran a po celé šířce spirálu s háčkem pro zavěšení. Cena za kus činí 129,- Kč.
 

Více informací také naleznete na www.poutniknihy.cz/kalendare. Zde si můžete objednat i knihy P. Jana Rybáře.

 

 

 

 
Nahoru