14.10.2019, autor: Veronika Čepelková, kategorie: Akce

Senior bez nehod: Pozvánka na ojedinělou divadelní přednášku

Senior bez nehod: Pozvánka na ojedinělou divadelní přednášku

Vážení senioři, milí přátelé,

ráda bych Vás pozvala na ojedinělou divadelní přednášku s názvem Senior bez nehod, která se uskuteční 17. října 2019 od 17:00 v Kulturním centru v Týništi nad Orlicí.

Přednáška Senior bez nehod proběhne formou divadelní scénky a bude spojena s odborným výkladem a audiovizuální prezentací. Součástí přednášky budou také naučná edukativní videa a herecké scénky, které budou zajímavou a zábavnou formou ilustrovat reálné scénky s dopravní tematikou.

Komu je představení určeno a jaká témata budou probírána? „Spektrum komunikovaných témat bude opravdu široké. Cílit budeme nejen na řidiče automobilů, ale také na seniorské spolujezdce, chodce, cyklisty, cestující prostředky hromadné dopravy. Podrobněji hovořeno bude například o statistikách dopravních nehod a jejich příčinách, o specifikách chování starších řidičů v silničním provozu, o zdravotních prohlídkách šoférů, vlivu nemocí či medikamentů na výkon řidiče, o vybavení moderních automobilů a jak je správně využívat, o změnách v pravidlech silničního provozu a o dopravních značkách. Řeč bude i o tom, jak se správně chovat jako chodec, jak je to s předností chodců na přechodech, ale také o bezpečné a zdravé cyklistice. Dojde i na to, jak správně cestovat autobusy či tramvajemi. Jsem přesvědčen, že skutečně každý návštěvník naší přednášky se dozví řadu zajímavých a užitečných informací. Navíc velmi přístupnou a zábavnou formou“, prozrazuje dopravní expert Roman Budský.

Jistě bude na co se těšit! Vezměte proto své přátele a další potenciální zájemce a přijďte ve čtvrtek 17. října v 17:00 do týnišťského Kulturního centra. Rádi se s Vámi setkáme!

Veronika Čepelková, zastupitelka města a předsedkyně Sociální a zdravotní komise

 
Ke stažení Ke stažení

 

 

 
Nahoru