06.10.2021, autor: Anna Pavlová, kategorie: Poutní zájezdy

Poutní zájezd do Tyrolska s Diecézním centrem pro seniory a CK Awertravel se vydařil

Poutní zájezd do Tyrolska s Diecézním centrem pro seniory a CK Awertravel se vydařil

Milí přátelé!

Vrátili jsme se z duchovně-turistického zájezdu do Tyrolska a opravdu se nám tento zájezd vydařil. Bylo teplo, většinou slunečno, tak jsme se někteří i opálili při našich procházkách od lanovek k salaším a za výhledy do údolí. Cestou jsme potkávali kravky se zvonky, pravé Tyroly.

Jako duchovní doprovod nám sloužil otec Marian Benko z farnosti Nechanice. Hlavně nás překvapil krásným zpěvem a doprovodem na kytaru při posezení a modlitbě růžence. Denně se sloužila mše sv., většinou v kostele sv. Jana Nepomuckého v Auffachu, čemuž jsme byli rádi. Líbilo se nám také u jezera Achensee, kolem kterého vede procházková cesta, na ní lavičky a je tu příjemné posezení s pohledy na hory a jezero. Neplánovaná byla zastávka v nejmenším rakouském městečku Rattenbergu, kde se  narodila a žila sv. Notburga. Je zde její rodný dům i socha na náměstíčku a v kostele.

Tak díky naší milé organizátorce Veronice jsme vše viděli a byli spokojeni. Také v rodinném hotelu byla chutná jídla a mísy se saláty k naší spokojenosti.

Kdybyste si chtěli odpočinout fyzicky i duševně, vydejte se do nádherného údolí Wildschönau, zájezd se bude opakovat!

Vřelé díky všem, kteří se o úspěch zájezdu přičinili.   

Účastnice Anna Pavlová   

 

 

 

Zájezd do nádherného Tyrolska

 
Nahoru