26.06.2015 [pátek] - 30.06.2015 [úterý], zveřejněno: 13.08.2015 09:00, kategorie: Akce

Navštivte s námi poutní místo Medžugorje a odpočiňte si u moře v Chorvatsku!

Navštivte s námi poutní místo Medžugorje a odpočiňte si u moře v Chorvatsku!

Obsazeno!

Stále se rozhodujete, kam vyrazit v tomto roce na netradiční a levnou dovolenou? Hledáte duchovní povzbuzení a odpočinek v krásném prostředí? Navštivte s námi v termínu od 2. do 10. září 2015 světoznámé mariánské poutní místo Medžugorje, prožijte jeho nezapomenutelnou duchovní atmosféru a poté relaxujte u moře v malebném chorvatském letovisku Gradac!

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové srdečně zve

seniory a další zájemce na


Duchovně-relaxační zájezd


do Medžugorje s pobytem u moře v Chorvatsku


Termín: 2. 9. – 10. 9. 2015

Kompletní cena: 6.990,- Kč!   

ODJEZD: 2. 9. na trase Hradec Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno, Mikulov. Přesná místa a časy nástupů sdělíme cca 3 týdny před odjezdem ve „Finálních informacích a pokynech k zájezdu.“

NÁVRAT: 10. 9. po stejné trase přibližně v poledních hodinách (pouze předběžná informace).

PROGRAM: 3. 9. příjezd do Medžugorje – známého mariánského poutního místa v Hercegovině. Program v Medžugorje je duchovně velmi bohatý s výstupy na místa zjevení Panny Marie – Podbrdo, individuálně Križevac, setkání s vizionáři, besedy s tamními františkány, návštěva komunity bývalých narkomanů, modlitební společenství – Oáza míru a hlavní celovečerní program. 6. 9. odjezd do Chorvatska k Jaderskému moři na Makarskou riviéru – odpočinek a pobyt v krásném letovisku Gradac (55 km z Medžugorje), při jedné cestě (tam nebo zpět) návštěva chorvatských Lurd u Makarské – malebné mariánské poutní místo Veprič.

CENA – ZAHRNUJE VEŠKERÉ SLUŽBY!: dopravu autokarem, 3x ubytování v Medžugorje s polopenzí. K dispozici jsou priváty v různém dosahu od kostela podle momentálního přílivu poutníků a poptávky po ubytování, pokoje zpravidla pro 2 až 3 osoby. 3x ubytování v Gradaci s polopenzí na privátech do 300 m od pláže ve 2 až 4 lůžkových pokojích, cestovní pojištění, organizační a duchovní doprovod, veškeré poplatky a služby průvodce v Medžugorje – pí. Olga Merkovičová (případně jedna z dcer), pojištění CK proti úpadku.

PŘIHLÁŠKY: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, email: dcs@bihk.cz, web: www.dcshk.cz.

Doporučujeme všem zájemcům, aby nenechávali přihlašování na poslední chvíli a hlásili se mnohem dříve než je uvedena uzávěrka! Těšíme se na setkání s Vámi!  

Pozn. Cena zájezdu je kalkulována a neměnná do 27,- Kč/1 Euro. V případě, že bude kurz měsíc před odjezdem nad touto hranicí, bude se muset cena navýšit.

Banner zájezdu ke stažení

 
Fotogalerie Fotogalerie
Fotogalerie Srbsko, Makedonie, Albánie a Hercegovina
Srbsko, Makedonie, Albánie a Hercegovina

07.10.2014

Po stopách následovníků sv. Cyrila a Metoděje a za krásami Balkánu

Autor: Veronika Čepelková

Počet fotek ve fotogalerii: 60

Fotogalerie Zobrazit fotky Srbsko, Makedonie, Albánie a Hercegovina

 

 

 
Nahoru