14.02.2021 11:00, kategorie: Ostatní

Nabídka krásných ikon dovezených z Řecka s možností zhotovení ikony Vašeho oblíbeného světce/světice

Nabídka krásných ikon dovezených z Řecka s možností zhotovení ikony Vašeho oblíbeného světce/světice

Vážení a milí přátelé,

rádi bychom Vám touto cestou nabídli nádherné ikony vyráběné a dovezené přímo z Řecka, které je možné objednat v internetovém obchodě PoutníKnihy.CZ.

Současně je tu mimořádná příležitost nechat si v Řecku zhotovit na přání ikonu Vašeho oblíbeného světce či světice, ať už pro Vás nebo jako dárek pro Vaše blízké či přátele.

Cena ikony na objednávku činí 430,- Kč (to je cena i většiny ikon na webu uvedeném výše). Její rozměr je 19x25 cm. Více o těchto ikonách naleznete zde. Objednávku je velmi důležité učinit nejpozději do pátku 19. 2. (12:00). Doručení ikon z Řecka bude zhruba na začátku března. Poté je všem zájemcům rozešleme (cena poštovného činí 65,- Kč na výdejní místo Zásilkovny nebo 99,- Kč na adresu domů, při objednávce nad 1500,- Kč je poštovné zdarma) anebo si je můžete vyzvednout po předchozí domluvě v Týništi nad Orlicí, resp. později i v Hradci Králové.

V tomto roce, který je zasvěcený sv. Josefovi, předpokládáme zájem právě o ikony sv. Josefa, sv. Rodiny, ale i další.

V případě zájmu se nám neváhejte ozvat přes web www.poutniknihy.cz nebo na e-mail info(zavináč)poutniknihy.cz. Je to opravdu vzácná příležitost, jak získat krásný výrobek přímo z dílny řecké rodiny, ať už pro sebe nebo pro druhé, a prosit vybraného světce či světici o přímluvu v této nelehké době.

Veronika Čepelková

 

 

 

 
Nahoru