15.11.2013, kategorie: Ostatní

Když Vám chůze dělá problémy

Když Vám chůze dělá problémy

Běžné věci všedního života začne člověk postrádat teprve tehdy, když je už nemůže dělat. Mobilita a pohyb jsou základním předpokladem lidské nezávislosti. Omezená mobilita může způsobit, že budeme odkázáni na pomoc druhých. Právě proto, aby si zachovali svou nezávislost a pocit svobody, rozhoduje se stále více lidí pro nákup Pello elektroskútru. Naše elektroskútry Vám budou oporou v každodenním životě, počínaje návštěvou lékaře, známých až po nákup v obchodě nebo výlet do přírody. PELLO Vám nabízí elektroskútry té nejvyšší evropské kvality. Jedná se o exkluzivní řadu s jedinečnými technickými parametry na našem trhu.  Řídíme se vždy individuální potřebou zákazníka, dokážeme vyhovět jeho specifickým požadavkům. Svými výrobky se snažíme pomáhat seniorům a zdravotně postiženým.

Zajímaly nás některé detaily týkající se stále populárnějších elektroskútrů pro seniory a tělesně postižené spoluobčany. Přinášíme Vám kratičký rozhovor se zástupcem společnosti, která se touto problematikou zabývá.

Co vše potenciálním zájemcům můžete nabídnout ?

Nabízíme širokou škálu elektroskútrů, které jsou určeny všem lidem, jimž dělá chůze už většinou problémy a z tohoto důvodu se velmi těžce dostávají k lékaři, do obchodu, nemluvě třeba o návštěvách známých a přátel. Elektroskútrem lze například zajet přímo do supermarketu, vše si uložit do připevněného košíku, zaplatit u pokladny a v klidu jet domů.

Jakým způsobem se má člověk rozhodnout, který skútr je zrovna pro něj ten správný?

Zde je zapotřebí si vždy nechat poradit. Zájemce by měl vědět, k čemu všemu bude vozík používat, poté mu skútr přivezeme a on si ho ve svém prostředí a terénu vyzkouší. Rozhodující je poměr ceny a výkonu. Často si člověk neuvědomí, kam všude bude chtít zajet, jaké stoupání či překážky bude muset překonat a zvolí na základě ceny skútr se slabým výkonem motoru nebo se slabou baterií.

Na první pohled se může zdát, že skútry, které vidíme na cestách, jsou si velmi podobné.  Kde se vlastně elektroskútry vyrábějí?

Naše elektroskútry pochází od evropského výrobce, který má vlastní vývojové centrum a na trhu s těmito výrobky je už více než třicet let. Jedná se opravdu o ověřené, kvalitní skútry. Dokážeme tak velmi rychle zareagovat na požadavky a přání našich zákazníků, rovněž dodací lhůty jsou v řádu několika dnů.

Senioři, tedy hlavní skupina Vašich zákazníků, často řeší své finanční možnosti. Vycházíte jim v této oblasti nějak vstříc?

Samozřejmě. V případě zájmu lze platbu za vozík rozložit do jednotlivých splátek. Vše se řeší individuálně a je ošetřeno řádnou smlouvou. Skútry můžeme rovněž pojistit. 

Zůstáváte v kontaktu se zákazníkem i po koupi skútru?

Osobní přístup ke každému zákazníkovi je nesmírně důležitý, s klienty zůstáváme v pravidelném kontaktu, v průběhu dvouleté záruky, ale i poté je navštěvuje technik, na místě vše seřídí a zkontroluje. Dokonce v případě, že už zákazník skútr nepotřebuje, ho zpětně můžeme odkoupit.  

Kontakt:

PELLO s.r.o.

Nad Zámkem 395

251 68 Kamenice – Nová Hospoda

IČO: 015 51 981

DIČ: CZ 015 51 981

Mob.: +420 606 413 005

ondrej@pello.cz

www.pello.cz

www.rollingbuggy.cz

 

 

 

 
Nahoru