26.11.2021, autor: Marie Bártová, kategorie: Akce

Duchovní obnova s P. Janem Linhartem v Krkonoších: "Domů jsme odjížděli spokojeni, šťastni a posíleni na naší duchovní cestě"

Duchovní obnova s P. Janem Linhartem v Krkonoších: "Domů jsme odjížděli spokojeni, šťastni a posíleni na naší duchovní cestě"

Chtěla bych se s vámi krátce podělit o radost a zároveň poděkovat za možnost zúčastnit se duchovní obnovy s P. Mgr. Janem Linhartem v Janských Lázních v Marianu. Byly to pro mne a snad i pro ostatní účastníky tři nádherné dny plné možností se zastavit před Pánem a zamyslet se nad dnešní uspěchanou dobou plnou chaosu a zmatku.

Program byl velice bohatý. Otec Jan měl nádherné promluvy plné myšlenek a povzbuzení pro každého z nás na prohloubení na naší duchovní cestě k Pánu. Každý den byla mše svatá a střídavě modlitby (sv. růženec, křížová cesta, ranní a večerní chvály). Také byl čas na možnost dotazů na různé problémy dnešní doby a jejich možná řešení. Večer jsme zakončovali utišením při adoraci před Nejsvětější Svátostí. Otec Jan nám byl po celou dobu k dispozici pro svátost smíření nebo i pro osobní rozhovor. I když byl listopad, tak nám celkem přálo i počasí, takže jsme se mohli projít a vychutnat i krásné prostředí Krkonoš.

Děkujeme za zprostředkování Diecéznímu centru pro seniory a Diecéznímu středisku Marianum. Nesmíme ani zapomenout na pana kuchaře, který pro nás vždy nachystal velice chutné menu.

Domů jsme odjížděli spokojeni, šťastni a posíleni na naší duchovní cestě.

Marie Bártová
Foto: Marie Šmídová

 

 

 

 
Nahoru