10.01.2017, autor: Karel Voplakal, kategorie: Ostatní

Chystáte se navštívit biblická nebo poutní místa po celé Evropě i v zámoří?

Chystáte se navštívit biblická nebo poutní místa po celé Evropě i v zámoří?

Milí poutníci a cestovatelé,

pokud se chystáte navštívit biblická i poutní místa po celé Evropě i v zámoří, doporučujeme vám obrátit se na internetovou cestovní agenturu PoutníZájezdy.CZ, která se zaměřuje na poutní zájezdy do Svaté země a na další významná biblická a poutní místa v Evropě i po celém světě.

Tato agentura v České republice prioritně zastupuje renomovanou a osvědčenou slovenskou cestovní kancelář Awertravel s.r.o. s jejími dlouholetými zkušenostmi. Všechny zájezdy české agentury PoutníZájezdy.CZ jsou za naprosto stejné ceny jako u cestovní kanceláře. Agentura tedy nevybírá žádné poplatky navíc a naopak často poskytuje další zajímavé slevy, případně i dárky. Motivací je snaha umožnit co největšímu počtu zájemců (včetně seniorů) navštívit oblíbená poutní místa za dostupné ceny.

Cestovní agentura PoutníZájezdy.CZ také spolupracuje s dalšími renomovanými českými cestovkami, jejichž nabídka (opět za stejné ceny a s veškerými výhodami) je uvedena ve vyhledávacím formuláři na úvodní stránce webu PoutníZájezdy.cz. K většině těchto zájezdů je pro vás připraven dárek – předplatné populárního cestovatelského časopisu Země světa.

Cestovní agentura PoutníZájezdy.CZ nabízí své služby od roku 2010 a navíc disponuje cennými cestovními a organizačními zkušenostmi už od roku 1999. S touto agenturou jsme absolvovali několik zdařilých tematických poutních zájezdů (např. do Svaté země, do Říma, na Maltu nebo do Medjugorje a k Jadranu) a další úspěšné poutní zájezdy - vždy doprovázené knězem s možností každodenní mše sv.

Spolu s dalšími účastníky všech těchto poutních zájezdů oceňujeme citlivý osobní přístup ke klientům, vhodný výběr nejvýznamnějších poutních míst, zajištění osvědčeného duchovního doprovodu a zkušených, fundovaných průvodců. Je tedy řada důvodů proč získat své vlastní osobní zkušenosti s jejími službami!

Ing. Karel Voplakal, CSc.

Ing. Karel Voplakal, CSc.

 

 

 

Zájezd do nádherného Tyrolska

 
Nahoru