25.09.2019, kategorie: Aktuality

Animátorka seniorů královéhradecké diecéze získala ocenění

Animátorka seniorů královéhradecké diecéze získala ocenění

Na půdě krajského úřadu Královéhradeckého kraje proběhlo uplynulý týden slavnostní vyhlášení Ceny za přínos v sociálních službách. Ocenění za dobrovolnictví v sociální oblasti získala také Bohuslava Nunvářová, animátorka seniorů Královéhradecké diecéze.

Paní Bohuslava Nunvářová jako aktivní seniorka působí již deset let jako dobrovolnice na Oddělení onkologie ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové. Rovněž působí jako dobrovolnice v Domově seniorů SeneCura v Hradci Králové. Třetí mnohaletou aktivitou paní Nunvářové je nezištná a neúnavná pomoc na akcích pro seniory pořádaných Diecézním centrem pro seniory Hradec Králové. Její práci kladně hodnotí sestry na oddělení i vedoucí Domova pro seniory a Diecézního centra pro seniory. Veškerá tato práce ji podle jejích slov naplňuje. Paní Nunvářová je proto také připravena své zkušenosti předávat i dalším zájemcům, kteří o dobrovolnictví uvažují.

Další informace o slavnostním předávání cen: http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality1/kralovehradecke-ceny-socialnich-sluzeb-maji-sve-viteze-310500/

 

 

 

 
Nahoru