24.01.2024, autor: Věra Šimková, kategorie: Ostatní

Vzpomínáme: Opustili nás nečekaně dva nádherní lidé

Vzpomínáme: Opustili nás nečekaně dva nádherní lidé

Opustili nás nečekaně dva nádherní lidé. Seznámili jsme se na poutích, které pro nás, seniory, pořádá "naše" Veronika Čepelková a DCS HK. Opakovaně se na nich setkáváme a vytváří se tak naše přátelství... 

S paní Věruškou Šulcovou a panem Josefem Šulcem se loučíme. Odešli, pro nás nečekaně, k Pánu. S Věruškou, i s panem Josefem jsem byla na chorvatském ostrově Mljet a s paní Věruškou ještě vloni na Mallorce. 

Paní učitelka Věruška jezdila vždy se svou dcerou Danuškou. Byl nádherný jejich vztah, maminky a dcery, i její matematické hádanky. Stále usměvavá, přátelská, bylo milo v jejich společnosti. 

S panem Josefem jsem se seznámila také na Mljetu. Byl tam se synem Vítkem. Ten s námi často jezdí. Na Mallorce byla i jeho maminka Maruška. 

S panem Josefem jsme si na Mljetu půjčili kánoi a projeli Velké i Malé jezero. Splnilo se tak jeho přání a moc se mu to líbilo. Vzpomínám na jeho srdečnost a na ochotu vždy pomoci. Výborný člověk.

Veronika nás sdružuje. Prožíváme na poutích krásné chvíle vzájemného setkání. S nimi ale přichází i bolest loučení. Tak, jak to život nepřeberně nosí. Spěchejme proto milovat lidi, velmi rychle odcházejí. Čest jejich památce. 

Vaše Věra Šimková

 
Ke stažení Ke stažení

 

 

Banner zájezdu Korfu a Albánie

 
Nahoru