25.11.2016, autor: Bohuslava Nunvářová, kategorie: Akce

Seniorský zájezd do Českosaského Švýcarska: Přejeme si více takových v příštím roce

Seniorský zájezd do Českosaského Švýcarska: Přejeme si více takových v příštím roce

V termínu 18. - 20. 10. 2016 jsme se zúčastnili poutního a relaxačního zájezdu do Českosaského Švýcarska, který připravilo Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové ve spolupráci s cestovní kanceláří Avetour s.r.o. Dobruška. Celý zájezd byl zdařilý. Přejeme si více takových v příštím roce.

První zastávka byla na poutním místě Filipov, kde jsme po prohlídce s výkladem měli mši svatou s P. Janem Kunertem. Dále jsme přejeli do lázeňského města Bad Schandau a relaxovali tři hodinky v příjemném prostředí termálních lázní. V obci Studené jsme měli pěkné ubytování v penzionu Kamzík.

Druhý den, ač dopoledne deštivý, jsme podnikli od Mezní louky pěší túru na Pravčickou bránu, kde se nám za odměnu ukázalo v plné kráse sluníčko.

Další den při cestě zpět jsme se stavili ve Svojkově a došli procházkou do Modlivého dolu ke skalní kapli. Po krátké modlitbě jsme se vrátili do autobusu a cestou ještě navštívili rodinnou sklárnu Haidl a syn. Na ukončenou nám průvodkyně Veronika Čepelková udělala překvapení - a to byla návštěva Máchova jezera. Celý zájezd byl zdařilý, všichni byli spokojeni a přejeme si jen více takových v příštím roce.

Bohuslava Nunvářová 

 
Fotogalerie Fotogalerie
Fotogalerie Českosaské Švýcarsko 2016
Českosaské Švýcarsko 2016

25.11.2016, Filipov, Bad Schandau, Pravčická brána, Studený, Modlivý důl, Svojkov, Máchovo jezero

Autor: VČ

Počet fotek ve fotogalerii: 33

Fotogalerie Zobrazit fotky Českosaské Švýcarsko 2016

 

 

 
Nahoru