15.04.2016 [pátek] - 19.04.2016 [úterý], zveřejněno: 26.04.2016, kategorie: Akce

Pojeďte s námi na duchovně-odpočinkový pobyt do Vysokých Tater

Pojeďte s námi na duchovně-odpočinkový pobyt do Vysokých Tater

Královéhradecké diecézní centrum pro seniory

srdečně zve na

Duchovně-odpočinkový pobyt pro seniory  ve Vysokých Tatrách

s návštěvou Turzovky a Spišského Jeruzaléma


Termín: 28. 8. – 2. 9. 2016        

Cena: 6.500,- Kč        

Akční nabídka: do 29. 4. sleva 250,- Kč/os. za včasné přihlášení!*

ODJEZD:  28. 8. v ranních hodinách z Hradce Králové, Vysokého Mýta, Litomyšle, Moravské Třebové, Olomouce, případně jiných míst na trase dle předchozí domluvy. Přesná místa nástupu a časy budou sděleny cca 1 měsíc před odjezdem.

NÁVRAT: 2. 9. přibližně ve večerních hodinách po stejné trase.

PROGRAM: duchovně-relaxační pobyt ve Vysokých Tatrách. Součástí programu bude každodenní mše sv. a duchovní promluva. Po cestě do Tater zastávka na známém poutním místě Turzovka. V průběhu pobytu výlet za poznáváním Spišského Jeruzaléma. Tipy na fakultativní výlety a aktivity (návštěvy zajímavých míst, výšlapy, koupání v termálech) vám doporučíme na místě.

CENA ZAHRNUJE: 5x ubytování v nově zrekonstruovaném 2* hotelu ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zázemím a TV, stravování formou polopenze, wifi připojení na recepci, doprava autokarem, návštěva Turzovky, výlet za poznáváním Spišského Jeruzaléma, cestovní pojištění, průvodce a duchovní doprovod.

Ubytování je situováno v příjemném hotelu Morava pod Lomnickým štítem v Tatranské Lomnici, kde se natáčel český kultovní film Anděl na horách s Jaroslavem Marvanem.

CENA NEZAHRNUJE: místní poplatek (celkem 5,- EUR za celý pobyt) – platí na místě, vstupy, lanovky apod.

DOPORUČENÍ: pamatujte na pevnější sportovní obuv, pohodlné a teplejší oblečení, pláštěnku, běžné léky, fotoaparát, zpěvník – kancionál. Zcela orientační kapesné ve výši alespoň 50,- EUR + vstupy, lanovka apod.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě zájmu se prosím hlaste co nejdříve z důvodu potvrzení termínu našeho pobytu a nezbytnou úhradu ubytovacímu zařízení! Později již nemusí být k dispozici volné pokoje! Zájezd je určen prioritně osobám nad 55 let (jedná se o akční balíček).

INFORMACE A PŘIHLÁŠKY: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, telefon: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs@bihk.cz, web: www.dcshk.cz

Chcete zájezd objednat a darovat svým blízkým? Kontaktujte nás ohledně dárkového certifikátu. Těšíme se na setkání s vámi!

* Slevu je možné uplatnit pouze do 29. 4.! Do tohoto data je nezbytné odeslat vyplněnou cestovní smlouvu a uhradit zálohu ve výši 3000,- Kč/osoba, příp. celou platbu.

 

 

 

 
Nahoru