01.04.2015, kategorie: Aktuality

Jarní veletrhy FOR FAMILY v PVA EXPO PRAHA – zábava a inspirace pro celou rodinu

Jarní veletrhy FOR FAMILY v PVA EXPO PRAHA – zábava a inspirace pro celou rodinu

K jedné z nejvýznamnějších jarních veletržních událostí v areálu PVA EXPO PRAHA patří tradičně soubor veletrhů pro celou rodinu FOR FAMILY. Na jednu vstupenku mohou návštěvníci ve dnech 9. – 12. dubna 2015 zavítat na veletrh potřeb pro děti FOR KIDS, veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS i veletrh pro plnohodnotný život FOR SENIOR.

Každoročně patří tyto veletrhy k nejnavštěvovanějším jarním veletržním událostem u nás. A není se čemu divit. Veletrhy FOR FAMILY se těší velké oblibě mezi širokou veřejností právě pro svůj rozsah a pestrou nabídku produktů, díky které si na své přijde opravdu každý člen rodiny. Ti, kteří sem zavítají, jistě ocení kvalitu zastoupených firem, stejně jako atraktivní doprovodný program. I v dnešní době, kdy většina spotřebitelů nakupuje online, se ukazuje, že veletrhy mají lidem stále co nabídnout a pro většinu firem jsou neocenitelným efektivním marketingovým nástrojem.

FOR KIDS – přehlídka nejnovějších trendů v oblasti her a hraček

„Pro letošní veletrh potřeb pro děti jsou připraveny nové jarní a letní kolekce od vystavovatelů, jakými jsou například Depemo,  Babypoint, Kočárky Daniela, Eshop Baby nebo Špuntík. Návštěvníci se mohou těšit na nové kolekce autosedaček a kočárků. Pro malé parádnice a nejen pro ně je připravena kolekce sukní, sukýnek a módních doplňků značky DOLLY by Le Petit Tom ®. Jako každým rokem bude na výběr i široký sortiment jarní kolekce dětského oblečení českých výrobců. Maminky budou moci vybírat se širokého sortimentu plínek a nosítek, najdou zde řadu již osvědčených značek, které nabízí firmy jako Mamaja, Haipa Daipa a Babynositka.cz,“ říká manažerka veletrhu Hana Kovářová.

Významné místo na veletrhu bude patřit kromě potřeb pro děti také firmám nabízejícím hračky, hry a potřeby pro volný čas. Vzhledem k termínu akce nemohou v Letňanech chybět ani dětské dopravní prostředky. Odrážedla a koloběžky zde budou na svých expozicích zastupovat například společnosti Yedoo  nebo First Bike. Pro malé turisty budou na veletrhu připraveny nové kolekce batohů, spacáků a lahví.

Co by byl veletrh dětských potřeb bez dětského koutku, ve kterém budou moci maminky využít soukromí k nakrmení svých dětí. K dispozici jim zde budou dětské výživy, hygienické potřeby pro miminka a batolátka, stejně jako sponzorské dárkové balíčky. Chybět nebude ani tradiční soutěž Dětská tvář veletrhu, kterou organizátoři pravidelně pořádají ve spolupráci s fotoateliérem Jana Hozová. Kromě možnosti získat hodnotné ceny si rodiče mohou odnést profesionální fotografii na památku. Součástí veletržního dění bude i bohatý pódiový program, ukázky jízdy a závody na čtyřkolkách i odrážedlech a dětské dopravní hřiště. Do PVA EXPO PRAHA osobně dorazí také postavy z Hvězdných válek.

FOR PETS, to je svátek pro všechna zvířata a jejich majitele

„Na návštěvníky čekají stejně jako v loňském roce expozice více než osmdesáti vystavovatelů, kteří na veletrhu představí vše pro psy, kočky, ale také drobné hlodavce, savce, akvaristy nebo teraristy. FOR PETS však není jen místem, kde si lidé mohou nakoupit doplňky nebo krmiva pro své mazlíčky, ale velký prostor je zde určen setkání s odborníky, chovateli a dlouholetými přáteli zvířat,“ říká manažerka veletrhu FOR PETS

Zuzana Bílá. Chovatelé na veletrhu najdou také bohatou nabídku ručně šitých obojků a vodítek, pelíšků, hraček a veterinárních doplňků pro zdravou srst a zuby. Unikátní novinku letošního roku na veletrhu představí slovenská firma Vagner NGV, a to konkrétně handsfree vodítka Lishinu umožňující majitelům mít volné ruce při venčení svého čtyřnohého mazlíčka. Nedílnou součástí veletržního dění bude doprovodný program, nad nímž letos převzala záštitu Nadace na ochranu zvířat. Ta již nyní připravuje doprovodný program na celé čtyři dny, během kterých nabídne zájemcům zajímavé přednášky z oboru chovatelství, výživy i výcviku. Již počtvrté se mohou návštěvníci, kteří ještě nemají žádné zvíře, ale rádi by si nějaké pořídili, poohlédnout po budoucím mazlíčkovi například na Umisťovací výstavě koček. Po celé čtyři dny bude probíhat taktéž Specializovaná výstava morčat a potkanů. Svou účast na veletrhu potvrdil i Jindřich Šíp s výstavou zakrslých králíčků. Lada Šípová předvede zase ukázky velmi neobvyklé disciplíny jménem Králičí Hop.

Veletrh FOR SENIOR představí možnosti, jak si aktivně užít stáří

Veletrh FOR SENIOR je největší odbornou veletržní akcí v Čechách zaměřenou na tuto cílovou skupinu. Mnoho vystavovatelů se na veletrh vrací opakovaně a každý rok jejich počet vzrůstá. Nechybí zde zástupci cestovních kanceláří s nabídkou lázeňských pobytů pro seniory, organizace nabízející aktivity pro využití volného času, firmy s potravinovými doplňky, stejně jako instituce zaměřené na vzdělávání seniorů.

Vedle široké nabídky výrobků, které seniorům usnadní a zpříjemní život, nabízí i zajímavý odborný doprovodný program. Na návštěvníky zde čeká například 1. ročník turnaje FOR SENIOR Pétanque Cup dvojic nebo 1. ročník turnaje v nordic walking neboli severské chůzi na 1200 metrů. „Spolupráce a část organizace na doprovodném programu je zajištěna díky KS Řepy a AKSen,“ doplňuje manažerka veletrhu Kateřina Dvořáková.

S aktuálními tématy, zahrnující například seznámení s národním akčním plánem podporujícím pozitivní stárnutí pro období let 2013 – 2017, s principy navrhování bydlení pro seniory a hendikepované osoby nebo s využitím chráněných dílen pro konstrukci asistivních prvků, vystoupí na veletrhu Český klub bezpečnostních služeb z. s. Odpočinek od ruchu veletrhu nabídne potom kino kavárna, kde budou promítány krátké filmy zaměřené na bezpečnost seniorů v běžném životě. Návštěvníci ji najdou v hale č. 6.

Více informací o veletrzích FOR FAMILY najdete na webových stránkách www.pvaexpo.cz nebo na stránkách jednotlivých veletrhů www.forkids.cz, www.for-pets.cz, www.forsenior.cz.

Kontakt pro média:

Mgr. Markéta Novák Matějková

PR manažerka veletrhu FOR FAMILY

ABF, a.s.

matejkova@abf.cz

604 624 358

 

 

 

 
Nahoru